Appareils et accessoires
Chicken Noodle Bowl
Prép. 25min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
chicken stock48 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
fresh ginger in 4 pieces2 in.
-
kombu2 in.
-
chicken breast, skinless, boneless sliced (½ in)12 oz
-
ponzu sauce1 oz
-
sesame oil½ tsp
-
udon noodles6 ½ oz
-
bok choy in pieces (½ in.)8 oz
-
sweet corn kernels8 oz
-
cucumber diced6 oz
-
fresh jalapeño chili sliced1
-
mint leaves to garnish16
-
lime cut into wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1711 kJ /
409 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam Around the World
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 Std. 35 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Bibimbap
55 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min