Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protides
- 56.8 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 51.7 g
- Graisses saturées
- 9.7 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1348.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Scallops with pea purée
25min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Tuna poke bowl
1 godz.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min