Appareils et accessoires
Spelt
Prép. 5min
Total 2h 40min
2 portions
Ingrédients
-
spelt grain200 g
-
water plus extra to soak600 g
-
oil20 g
-
sea salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
20 mg
Protides
14.6 g
Calories
1784.1 kJ /
426.4 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
10.7 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
70.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rice & Grains
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot and horseradish relish
50min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Stewed fruit compote
55min
Bulgur Wheat
35min
Basic Bulgur
35min
Bulghur
35min
Warm beetroot dish
50min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Traditional hommus
25h 5min