Appareils et accessoires
Spelt bread
Prép. 15min
Total 26h
915 g
Ingrédients
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Niveau
moyen
Infos nut. par 915 g
Sodium
3970.3 mg
Protides
88 g
Calories
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
66.6 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
455.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sourdough at home
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Fruit and yoghurt pizza
1h
Almond shortcrust pastry
35min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Vegan mayonnaise
15min
Peanut Butter
5min
Coconut Milk
25min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Spelt bread rolls
1h 45min