Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sosul de roșii
- 80 g ceapă, sferturi
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 1 cățel de usturoi
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- ½ lingură oțet balsamic
- 3 frunze de busuioc proaspăt, tocate grosier
- 1 linguriță zahăr extrafin
- ½ linguriță sare de mare fină
- 1 priză piper negru măcinat
Supplì (crochetele)
- 100 g pâine, ruptă bucăți
- ¼ linguriță sare de mare fină
- 1 priză piper negru măcinat
- 600 g risotto, cu orice aromă, rămas de alt preparat (vezi recomandări)
- 100 g mozzarella, proaspătă, tăiată cuburi (1-2 cm)
- 2 ouă mijlocii (53-63 g), bătute
- ulei vegetal, pentru prăjit
- Infos nut.
- par 1 bucată
- Calories
- 2801 kJ / 667 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 90 g
- Lipides
- 26.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Ciocolată caldă pe băț
1h 20 min
Sos caramel cu unt de arahide
Pas d’évaluation
Mușchi de vită umplut, cu glazură cu rodie
Pas d’évaluation
Cidru cu rom și unt de arțar
Pas d’évaluation
Coadă de bou gătită lent
Pas d’évaluation
Driver
Pas d’évaluation
Sos Bordelaise
55min
Margarita
5 min
Tiropita (plăcintă grecească cu brânză)
1h 10min
Caipirinha
Pas d’évaluation
Slush de lămâie
10 min
Pâine cu chorizo
1h 30min