Appareils et accessoires
Orange curry dressing
Prép. 10min
Total 10min
380 g
Ingrédients
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 380 g
Sodium
1389.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Lipides
201.3 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
18.3 g
Glucides
35.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Date and tamarind chutney
8h 50min
Pâtè with Riesling
3h
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Apricot liqueur
1h
Ukrainian borscht
35min
Pumpkin pie porridge
20min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Steamed coconut custards
45min
Vegan Caesar dressing
5min
Chai tea
15min
Mixed berry jam
50min