Appareils et accessoires
Lime coriander vinaigrette
Prép. 5min
Total 10min
315 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil135 g
-
lime juice120 g
-
seeded wholegrain mustard1 tsp
-
rice wine vinegar30 g
-
brown sugar30 g
-
fresh coriander leaves and tender stems30 g
-
garlic cloves2
-
sea salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 315 g
Sodium
551.2 mg
Protides
4.8 g
Calories
6042.3 kJ /
1444.1 kcal
Lipides
139.3 g
Fibre
13.4 g
Graisses saturées
21.1 g
Glucides
58.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Green Goddess Salad
10min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
French dressing
5min
Fresh jalapeño dip
5min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min