Appareils et accessoires
Carrot kimchi
Prép. 20min
Total 144h 20min
1000 g
Ingrédients
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
58797.4 mg
Protides
12.9 g
Calories
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Lipides
2 g
Fibre
16.6 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
97.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Turmeric Gingerade
10min
Quick fruit cake
2h
Crunchy nut snaps
3h 45min
Pumpkin and ginger soup
35min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Kimchi
149h
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min