Appareils et accessoires
Vegan Aioli
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
27.1 mg
Protides
0.3 g
Calories
791 kJ /
189.1 kcal
Lipides
20.9 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
0.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From Basics
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Hash Brown Potato Cake
Pas d’évaluation
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Vegan Pistachio Pastry Cream
1h 45min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Gluten free focaccia bread
1h