Appareils et accessoires
Porcini Mushroom Risotto
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
shallot halved30 g
-
40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezedfresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp meat stock pastefine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.1 g
Calories
1861 kJ /
444 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
69.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Stroganoff
30p
Mushroom Risotto
30p
Asparagus Risotto
45p
Butternut Squash and Ginger Soup
35p
Risotto with Parmesan
40p
Onion Ricotta Cakes with Sage
1óra
Risotto with Parmesan Cheese
30p
Ratatouille
40p
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2óra 15p
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1óra 25p
Curried Butternut Cream Soup
35p
Pea and Mint Risotto
40p