
Appareils et accessoires
Caramel Sous-Vide Pineapple
Prép. 10min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingrédients
-
pineapple, fresh (approx. 700 g)1
-
liquid caramel divided450 g
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
-
pistachios, unsalted to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Infos nut. par 2 pieces
Calories
367.8 kcal /
1539 kJ
Protides
4.5 g
Lipides
6.4 g
Glucides
78.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Sodium
185.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pineapple Passion
18 Recettes
Canada
Canada