Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread

4.3 3 évaluations
Prép. 20min
Total 1h
6 slices

Ingrédients

  • water
    240 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • fine sea salt plus 1-2 pinches to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh baby spinach plus extra for serving
    100 g
  • lemon juice
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • crème fraîche
    150 g
  • courgettes diced (1 cm)
    300 g
  • cherry tomatoes halved
    300 g
  • smoked salmon (optionnel) thinly sliced, for serving
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 273 mg
Protides 9.1 g
Calories 1552 kJ / 371 kcal
Lipides 16.5 g
Fibre 8.3 g
Graisses saturées 6.2 g
Glucides 53.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...