Appareils et accessoires
Tempeh bolognaise
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
4210.7 mg
Protides
60.4 g
Calories
4782 kJ /
1138.6 kcal
Lipides
76.6 g
Fibre
28.4 g
Graisses saturées
18.8 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Cooking
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan parmesan shards
3h 55min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegetarian chilli
1h 5min
Chilli con tempeh
20min
Tofu scramble
25min
Hearty lentil chilli
50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Lentil bolognese
30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Butternut mac and cheese
45min