Appareils et accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Prép. 25min
Total 35min
10 stuks
Ingrédients
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
574.9 mg
Protides
4.1 g
Calories
587.8 kJ /
140.5 kcal
Lipides
8.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
14.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
Mango mojito
15min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Zoetzure tempé
50min
Avocadosap met dadels
5min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Kip met amandelen
25min