Appareils et accessoires
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Prép. 25min
Total 3h 20min
20 portions
Ingrédients
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
75.4 mg
Protides
3.2 g
Calories
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Lipides
28.9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8.4 g
Glucides
58.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Golden baklava
25h 25min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Spiralized Fruit Yogurt
Pas d’évaluation
Rueben sandwich sauce
5min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Pasta e fagioli
26h
Breakfast fruit bars
1h 20min
Little lemon cheesecakes
6h 20min
Apple frangipane tart
1h 20min