Appareils et accessoires
Red Pepper Dip (Muhammara)
Prép. 15min
Total 30min
11 portions
Ingrédients
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
1 tsp Espelette pepper, groundAleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
158.6 mg
Protides
2.6 g
Calories
733.8 kJ /
174.7 kcal
Lipides
15.8 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
5.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Baba Ganoush
1h
Muhamara dip
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Hummus
5min
Baba Ghanoush
1h 30min
Baba Ganoush
1h
Aubergine and Lentil Salad
40min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Muhamara dip
5min