
Appareils et accessoires
Red Pepper Dip (Muhammara)
Prép. 15min
Total 30min
11 portions
Ingrédients
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Aleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Infos nut. par 1 portion
Calories
174.7 kcal /
733.8 kJ
Protides
2.6 g
Lipides
15.8 g
Glucides
5.2 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
1.9 g
Sodium
158.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Perfect for Dipping
13 Recettes
Canada
Canada