Red Pepper Dip (Muhammara)

Red Pepper Dip (Muhammara)

4.9 16 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
11 portions

Ingrédients

  • red bell peppers (approx. 2 large)
    350 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    100 g
  • bread torn in pieces
    40 g
  • garlic cloves to taste
    2 - 4
  • walnuts, shelled
    80 g
  • pomegranate syrup
    40 g
  • freshly squeezed lemon juice to taste
    1 tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground paprika
    ½ tsp
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • Aleppo pepper flakes
    1 tsp
    1 tsp Espelette pepper, ground
  • salt to taste
    ½ tsp
  • parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)

Infos nut. par 1 portion

Calories 174.7 kcal / 733.8 kJ
Protides 2.6 g
Lipides 15.8 g
Glucides 5.2 g
Fibre 2.3 g
Graisses saturées 1.9 g
Sodium 158.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...