Appareils et accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Prép. 10min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
566 mg
Protides
6 g
Calories
916 kJ /
218 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Soep met zeeduivel en garnalen
1h