Minted pesto with pea smash and poached eggs

Minted pesto with pea smash and poached eggs

4.7 14 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

Mint pesto
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • Parmesan cheese
    30 g
  • garlic clove
    1
  • lemon juice
    20 g
  • pine nuts
    25 g
  • fresh mint leaves only
    20 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Pea and avocado smash
  • fresh mint leaves only
    1 sprig
  • frozen peas thawed (see Tips)
    200 g
  • ripe avocado flesh only
    1
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • lemon juice
    20 g
Poached eggs
  • water
    1700 g
  • white vinegar
    50 g
  • eggs chilled and cracked into separate bowls (see Tips)
    4
Assembley
  • bread slices of choice, toasted to serve
    4
  • fresh mint leaves only, to serve
  • ground black pepper to season
  • sea salt to season

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2515.3 mg
Protides 55.7 g
Calories 5813.6 kJ / 1389.5 kcal
Lipides 41.2 g
Fibre 20.8 g
Graisses saturées 9.1 g
Glucides 200 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...