Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.3 41 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • couscous
    160 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • water
    250 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 ¼ tsp
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • brown onions quartered
    100 g
  • beef mince broken in pieces
    250 g
  • ras el hanout (see tip)
    3 tsp
  • vegetable oil
    10 g
  • white wine vinegar plus extra to taste
    20 g
  • cucumber (optionnel) peeled into ribbons, for garnishing
    ½
  • ground black pepper to taste
  • Greek yoghurt (optionnel)
    4 Tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 420 kcal / 1757.3 kJ
Protides 16.8 g
Lipides 23.4 g
Glucides 35.1 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 6.3 g
Sodium 1962.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...