Appareils et accessoires
Greek Fava dip
Prép. 5min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
243.9 mg
Protides
7.6 g
Calories
709.9 kJ /
169.7 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45min
Minced Meat
35min
Quince tart
1h 10min
Baba Ganoush
1h
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Hazelnut Milk (Metric)
15min
The ultimate low carb celebration cake
1h 20min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min