Patatas Bravas with Aioli
TM6

Patatas Bravas with Aioli

4.1 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 250 g sunflower oil
  • 4 garlic cloves
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 3 Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
  • 1 Tbsp apple cider vinegar
  • 1 pinch salt, plus ½ tsp, or to taste
  • 60 g red onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired, cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g water
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 1 pinch smoked paprika
  • 800 - 850 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1508 kJ / 360.7 kcal
Protides
5.7 g
Glucides
43.6 g
Lipides
19.4 g
Graisses saturées
2.6 g
Fibre
6.3 g
Sodium
329.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives