Appareils et accessoires
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Prép. 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2391.6 mg
Protides
57.2 g
Calories
3101 kJ /
741 kcal
Lipides
43.1 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
11.6 g
Glucides
35.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Zalm met rijst en champignons
30min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h