Ossobuco Milanese

4.8 18 évaluations
Prép. 20min
Total 3h 25min
6 portions

Ingrédients

Gremolata
  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • lemon zest only, white pith
    1
Ossobuco
  • extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp
    20 g
  • brown onion cut into quarters
    200 g
  • celery stalks cut into pieces
    100 g
  • carrot cut into pieces
    100 g
  • water
    250 g
  • white wine
    200 g
  • canned chopped tomatoes (400 g can)
    1 can
  • Beef stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • tomato paste
    50 g
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • ossobuco (see Tips)
    6 pieces
  • plain flour to dust
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
Risotto alla Milanese
  • warm water
    400 g
  • saffron
    2 - 3 pinches
  • Parmesan cheese
    40 g
  • eschalot
    30 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • salted butter
    40 g
  • Arborio rice
    320 g
  • white wine
    60 g
  • stock paste of choice (see Tips)
    20 g
  • water
    350 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 538.6 mg
Protides 69.4 g
Calories 3923 kJ / 937.6 kcal
Lipides 46.5 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 16.2 g
Glucides 55.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...