Appareils et accessoires
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4330.5 mg
Protides
20.1 g
Calories
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Lipides
14.5 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
38.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
KL Hokkien Noodles
35min
Steamed Pork Patty
Pas d’évaluation
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Black rice pudding
25h 5min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Pan-fried pork buns
2h
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min