Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
TM6 TM5 TM31

Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé

4.8 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 175 g hard goat's cheese diced (1 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 25 g unsalted butter plus extra for greasing
  • 25 g plain flour
  • 300 g milk
  • 2 tsp English mustard
  • 4 medium eggs separated
  • 50 g watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
  • ½ tsp fine sea salt
  • water boiling, for cooking

Infos nut.
par 1 portion
Calories
227 kcal / 951 kJ
Protides
11.3 g
Lipides
17.9 g
Glucides
5.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives