Appareils et accessoires
Panna cotta
Prép. 5min
Total 6h 15min
8 portion
Ingrédients
-
titanium strength gelatine leaves4
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
vanilla bean paste or vanilla sugar1 tsp
-
water or cognac, for brushing1 tbsp
-
fresh seasonal berries for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
39.4 mg
Protides
4.1 g
Calories
1318.6 kJ /
313.9 kcal
Lipides
23.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
23.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian cuisine: Desserts
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit coulis
10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Profiteroles
2 godz.
Choux pastry
1 godz.
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Almond tuiles
30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min