Vegetable chilli

Vegetable chilli

4.6 117 évaluations
Prép. 15min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • onion cut into halves
    120 g
  • long red chilli cut into halves and deseeded if preferred
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • ground cumin
    2 tsp
  • ground coriander
    2 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • canned tomatoes
    400 g
  • water
    200 g
  • white sugar
    1 tsp
  • pumpkin cut into pieces (3 cm)
    350 g
  • cauliflower florets
    200 g
  • red capsicum deseeded and cut into thin slices
    1
  • green capsicum deseeded and cut into thin slices
    ½
  • zucchini cut into slices (1 cm)
    250 g
  • canned black beans
    400 g
  • sour cream
    100 g
  • avocado cut into pieces (1 cm)
    1
  • fresh coriander leaves only
    3 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 451.7 mg
Protides 10.7 g
Calories 1372.7 kJ / 326.8 kcal
Lipides 19.5 g
Fibre 12.5 g
Graisses saturées 6.5 g
Glucides 21.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...