Appareils et accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
1000 kJ /
239 kcal
Protides
6.1 g
Glucides
48.1 g
Lipides
3.8 g
Fibre
1.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Matzeballen
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Minestrone
45min
Broccolisoep
15min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Mysterieuze soep
45min
Aspergesoep met citroen
55min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min