Yoghurt soup cups
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup cups

4.3 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g medium-grain white rice
  • 1 garlic clove
  • 120 g brown onion cut into halves
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 800 g water
  • 300 g Greek yoghurt
  • 1 egg
  • salt to taste
  • fresh ground black pepper to taste
  • 1 ½ tbsp unsalted butter
  • 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
  • ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
  • 3 stalks kale stalks removed and leaves finely chopped

Infos nut.
par 1 portions
Calories
71.2 kcal / 297.8 kJ
Protides
3.6 g
Lipides
1.7 g
Glucides
10.6 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Sodium
56.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives