Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)

Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)

3.5 2 évaluations
Prép. 20min
Total 3h 35min
8 portions

Ingrédients

Coconut crumb
  • plain flour
    60 g
  • unsalted butter cut into pieces
    40 g
  • ground cinnamon
    2 pinches
  • white sugar
    30 g
  • coconut flakes
    30 g
Chilli pineapple
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred
    1
  • white sugar
    250 g
  • fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
    1
  • water
    1000 g
  • fresh mint leaves only, plus extra to serve
    1 sprig
  • rum (see Tips)
    100 g
  • lime zested (no white pith) and juiced
    1
  • gluten free cornflour
    2 tsp
  • ice cream to serve (see Tips)

Infos nut. par 1 portion

Calories 1188.2 kcal / 14259.3 kJ
Protides 3.2 g
Lipides 11.5 g
Glucides 56.5 g
Fibre 2.6 g
Graisses saturées 8 g
Sodium 28.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...