Versions compatibles
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Coconut crumb
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp gluten free cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 14259.3 kJ / 1188.2 kcal
- Protides
- 3.2 g
- Glucides
- 56.5 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 28.4 mg
Recettes alternatives
Seekh kebabs
50min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Piri-piri sauce
10min
Oysters with lime granita
5 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Country-style chicken liver fritters
35min
Steamed coconut custards
45 Min
Prawn and mushroom crepes
50min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 Std. 15 Min
Lamb and barley soup
50min