Fish balls with yoghurt sauce

Fish balls with yoghurt sauce

3.5 8 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 50min
4 portions

Ingrédients

  • natural yoghurt
    250 g
  • day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
    40 g
  • water
    540 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
    2
  • lemon zested, no white pith, and juiced
    ½
  • firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)
    400 g
  • egg
    1
  • chilli powder
    2 pinches
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil for forming balls

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1055.9 mg
Protides 26.3 g
Calories 971.5 kJ / 231.3 kcal
Lipides 9.9 g
Fibre 1.4 g
Graisses saturées 3.5 g
Glucides 8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...