Appareils et accessoires
Hazelnut quince friands
Prép. 25min
Total 2h 25min
8 portions
Ingrédients
-
water850 g
-
quince peeled, cored and cut into 6-8 wedges (see Tips)1
-
olive oil for greasing
-
hazelnuts70 g
-
raw sugar70 g
-
egg whites4
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brown rice flour60 g
-
olive oil80 g
-
soy milk (see Tips)60 g
-
honey warmed (optional)1 ½ tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Sodium
36.6 mg
Protides
4.1 g
Calories
925.6 kJ /
220.4 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
15.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked honey cheesecake
4h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Panforte
1h 30min
Lemon and caper aioli
15min
Liquorice ice cream
8h 30min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Pear and peach crumble
50min
Cream cheese frosting
5min
Orange and almond cake
2h 20min