Appareils et accessoires
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17.09 g
Calories
1074 kJ /
257 kcal
Lipides
18.14 g
Fibre
2.52 g
Glucides
6.36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deliciously Light
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Baguette
3h 45min
Eggplant Stacks
1h 35min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Asparagus cream soup
30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Artichokes Romana
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Potato and vegetable purée
45min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Borscht
50min
Braised Eggs
Pas d’évaluation