Versions compatibles
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g pouring (whipping) cream
- 80 g Greek-style natural yoghurt
- 60 g cream cheese
- 1 tbsp honey
- ½ vanilla bean, split into halves lengthways, seeds scraped
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts (see Tip)
- 4 pitted Medjool dates
- 4 navel oranges, cut into segments
- 1 sprig fresh mint, leaves only, cut into pieces
- ½ tsp ground cinnamon (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1394.5 kJ / 332 kcal
- Protides
- 6.2 g
- Glucides
- 39.7 g
- Lipides
- 15.7 g
- Graisses saturées
- 7.9 g
- Fibre
- 6.6 g
- Sodium
- 63.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Green goodness soup
10min
Beetroot salad
10min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Coconut matcha panna cotta
3h 50 min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Crunchy carrot salad
10min