Versions compatibles
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Far Breton with prunes
2h
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Brie, speck and walnut risotto
25 Min