Louisiana Rice and Shrimp

Louisiana Rice and Shrimp

3.7 30 évaluations
Prép. 5min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • unsalted butter diced
    60 g
  • celery stalks cut in pieces (6 cm)
    150 g
  • onions quartered
    100 g
  • green pepper cut in pieces
    ½
  • condensed cream of mushroom soup, tinned
    200 g
  • water
    200 g
  • cooked, peeled prawns
    350 g
    350 g crayfish tails, cooked
  • white long grain rice cooked (cooked weight), warm
    400 g
  • fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing
    2 Tbsp
  • cayenne pepper or to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 382 kcal / 1601 kJ
Protides 21 g
Lipides 16 g
Glucides 37 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...