Appareils et accessoires
Mint choc chip ice cream
Prép. 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingrédients
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.2 g
Calories
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Lipides
65.3 g
Fibre
9.8 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon sorbet
8h 30min
Abundant breakfast bowl
30min
Raw chocolate snaps
1h 5min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Lemon tart
2h 15min
Hazelnut hot chocolate
10min
Chocolate ice cream
24h 20min
Spider cakes
1h 45min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min