Appareils et accessoires
Cauliflower and Date Tagine
Prép. 15min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour½ oz
-
chili powder½ tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
cardamom pods5
-
ground ginger1 tsp
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns6
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
onions quartered3 ½ oz
-
cauliflower florets18 oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dates, pitted to taste2 - 4 oz
-
vegetable stock5 oz
-
precooked Israeli couscous to serve (see Tip)
-
mint leaves chopped, to garnish
-
cilantro leaves chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
172 mg
Protides
3 g
Calories
598 kJ /
143 kcal
Lipides
6 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegetarian Chili
50min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cauliflower Steaks
45min