Appareils et accessoires
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
327 mg
Protides
5 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Shallot Oil
25min
XO sauce
1h 50min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Summer seafood soup
45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Homemade Fish Ball Soup
2h