Appareils et accessoires
Chrysanthemum Tofu Soup
Prép. 5min
Total 2h 10min
6 portions
Ingrédients
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
421 mg
Protides
6 g
Calories
414 kJ /
99 kcal
Lipides
3 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Reunion Dishes
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Homemade Soy Milk
35min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Yam Rice
45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Teochew Seafood Porridge
45min