Appareils et accessoires
Caramel Parfait
Prép. 20min
Total 7h
10 slices
Ingrédients
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
6 g
Calories
1801 kJ /
430 kcal
Lipides
33 g
Fibre
0.6 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Chocolate Fondants
40min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Caramel Sauce
1h 30min
Chocolate Sauce
10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Chocolate icing (ganache)
20min
Choux Pastry
2h
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min