Versions compatibles
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Protides
- 12.5 g
- Glucides
- 124.1 g
- Lipides
- 65 g
- Graisses saturées
- 44.8 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 1160.2 mg
Recettes alternatives
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26hod. 50min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Fragrant pipis
30 Min
Banh ran (sesame balls)
25sa 30 dk
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Grand Marnier® soufflé
1h
Miso soup
30 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min