Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)

Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)

3.3 24 évaluations
Prép. 15min
Total 20min
4 portions

Ingrédients

  • sweet potato noodles (see Tips)
    180 g
  • hot water for soaking
  • garlic clove
    1
  • piece fresh ginger peeled
    3 - 5 cm
  • fresh shiitake mushrooms
    2
  • pork fillet cut into pieces
    50 g
  • vegetable oil
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    1 tbsp
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • light soy sauce
    2 tbsp
  • white sugar
    1 tbsp
  • water
    60 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 4 portions

Sodium 3619.8 mg
Protides 17.4 g
Calories 3596 kJ / 856.2 kcal
Lipides 6 g
Fibre 2.7 g
Graisses saturées 0.8 g
Glucides 177.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...