Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
TM6 TM5 TM31

Mushroom freekeh risotto with spring onion oil

4.1 ( 25 évaluations )

Ingrédients

Spring onion oil

  • 1 bunch spring onions/shallots
  • 250 g olive oil

Mushroom freekeh

  • 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 40 g salted butter
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 250 g cracked freekeh
  • 60 g dry white wine
  • 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
  • 200 g fresh mushrooms of choice, cut into slices (see Tips)
  • 700 g water
  • freshly squeezed lemon juice to serve
  • ground black pepper to serve
  • spring onion/shallot sliced, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
544.4 kcal / 2286.3 kJ
Protides
14.1 g
Lipides
33.3 g
Glucides
46.4 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
11 g
Sodium
489.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives