Versions compatibles
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Protides
- 14.1 g
- Glucides
- 46.4 g
- Lipides
- 33.3 g
- Graisses saturées
- 11 g
- Fibre
- 7.1 g
- Sodium
- 489.8 mg
Recettes alternatives
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24hod. 40min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Porcini mushroom risotto
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Pea and mint soup
20 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Mushroom and kale risotto
55 min