Appareils et accessoires
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
27.3 mg
Protides
6.5 g
Calories
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
105.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pistachio and lemon individual tiramisu
6h 30min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1h 10min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Marinated feta cheese
170h
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Golden baklava
25h 25min
Mango sago pudding
35min