Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, stems and leaves only
- 2 ½ cm piece fresh lemongrass, white part only
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 lime, zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved
- 1 tsp sesame oil
- 600 g white fish fillets (see Tip)
- 1 tsp salt, plus extra to season
- freshly ground pepper, to season
- 400 g jasmine rice
- 1000 g water
- 500 g mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices
- fresh bamboo shoots (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1659.1 kJ / 395 kcal
- Protides
- 37.5 g
- Glucides
- 41 g
- Lipides
- 7.2 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 733.2 mg
Recettes alternatives
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
Cod with citrus butter
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Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Steamed coconut and prawn soup
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Pasta salad with trout and vegetables
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Sicilian prawn salad
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Mediterranean salmon and couscous parcels
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Chicken velouté meal
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Steamed salmon with broccoli pesto
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