![All-in-one 'roast' beef All-in-one 'roast' beef](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/390BB138-5C27-408E-94C4-8A608327FA22/Derivates/A472DC15-2350-4240-AF3C-D43693905303.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 16.5 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 10.4 g
- Sodium
- 400.5 mg
Recettes alternatives
Chicken velouté meal
40 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Chicken and cashews
55 Min
Beef "Burgundy"
40 Min