Appareils et accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Prép. 15min
Total 2h
4 porties
Ingrédients
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1143 mg
Protides
57 g
Calories
2103 kJ /
504 kcal
Lipides
29 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde groenten
1h 20min
Spinazierisotto met asperges
40min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Omelet van eiwit
35min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vissticks met tomatensaus
50min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min