Appareils et accessoires
Prawns with coriander coconut rice
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
fresh coriander stalks, roots and leaves cut into pieces2 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
coconut milk400 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
mixed vegetables of choice (see Tips)200 g
-
medium raw prawns peeled but with tail intact (see Tips)24
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1074 mg
Protides
30.9 g
Calories
2105.9 kJ /
501.4 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
13.1 g
Glucides
49.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A few ingredients
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Tom kha prawns
25 Min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Fish soup
40 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Curry laksa
45 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min