Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g water
- 150 g broccoli, broken into florets
- 1 garlic clove
- 2 skinless salmon fillets (approx. 125 g each)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g raw almonds
- 20 g rocket leaves
- 30 g olive oil
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 4 snow peas, thinly sliced, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2675.5 kJ / 639.5 kcal
- Protides
- 37.7 g
- Glucides
- 14.2 g
- Lipides
- 49.6 g
- Graisses saturées
- 10.3 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 500.9 mg
Recettes alternatives
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Simple steamed salmon
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Garlic prawns
25min
Steamed fish with green mash
50 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min